Items: 0   |   Totaal: €0,00

Retourneren

1) JVB Parts doet er alles aan om de levering en kwaliteit van de bestelling aan alle wensen te laten voldoen. Desondanks niet tevreden met (een deel van ) de bestelling? Het is mogelijk binnen 12 dagen na ontvangst de bestelling te retourneren naar:

JVB Parts
Broeksestraat 47
4269 VE  Babylonienbroek

2) Wij willen vriendelijk vragen voorafgaand via jvbparts@online.nl te melden dat (een deel van) de bestelling geretourneerd wordt. Wij stellen het op prijs indien er een korte opgaaf van reden wordt aangegeven voor het retourneren zodat wij onze producten en service kunnen verbeteren.

3) De kosten voor het retourzenden zijn voor eigen rekening.

4) Stuur met de retourzending de print of kopie mee van de bevestiging van de bestelling en vermeld daarop ook het bankrekeningnummer.

5) Zodra de retourzending in goede staat is ontvangen storten wij het volledige aankoopbedrag minus verzendkosten binnen 5 werkdagen terug.

6) Er wordt niet teruggenomen of geruild indien:

- er na 12 dagen geen melding is gemaakt dat (een deel van) de bestelling geretourneerd wordt.
- het product niet in dezelfde staat is zoals het is verzonden

7) Indien er sprake is van een verkeerd geleverde bestelling zal JVB Parts zorgdragen voor het verzenden van de juiste artikelen. De kosten van het retour zenden van het onjuiste artikel worden uiteraard vergoed.